Het is misschien lastig voorstellen, maar kleuren zijn zelfstandige krachten en geven vibraties af. Deze trillingen neem je waar met je ogen én je huid. Kleuren beïnvloeden als gevolg daarvan niet alleen je stemming, maar ook je bloeddruk, ademhaling en zelfs je lichaamstemperatuur. De energetische kracht van kleuren is veel meer dan je denkt. Dit is al jaren geleden wetenschappelijk aangetoond.

Ontdek hoe kleuren van de natuur je kunnen helpen.
Geef kleur aan je leven!

Tijden deze training gaan werken met kleuranalyses in combinatie met je chakra systeem om meer verdieping te bereiken. Chakra’s zijn centra van energie in het menselijk lichaam. Er zijn zeven basischakra’s en deze hebben elk hun eigen kleur. Chakra’s spelen een belangrijke rol bij het welzijn van je lichaam en geest. Elk chakra heeft een invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Je ontvangt een reading hierbij dat je helpt om in je kracht te komen. Met behulp van kleuren analyses en je chakra’s gaan we onderzoeken wat op dit moment in jouw leven de aandacht nodig heeft.

Laagdrempelig maar leuk en je hebt er echt iets aan. Een spirituele dag op een mooie locatie. Voor deze training mag je contact met me opnemen. Ik zal je dan verdere informatie toesturen.  Vergeet niet je naam en adresgegevens door te geven! Deze training wordt meerdere malen per jaar ingepland op basis van aanmeldingen.