Ontdek wie je bent

De natuurlijke in kleur

Jezelf in balans brengen zodat je fijner in het leven staat, wie wil dat nou niet? Het is vaak moeilijker dan je denkt. Je kunt laagdrempelig daarmee aan de slag gaan. Gewoon omdat het moeilijk doet maar lichter kan. Gek he. : )

Ik zou zeggen hoe breng je jezelf zoveel mogelijk in balans? Die vraag heb ik me vaak gesteld en waarom jij niet? Eigenlijk hoef je alleen maar jezelf te vertellen hoe je bent. Wanneer je dat doet zie je wat voor moois er voor je weggelegd is, want het leven is bijzonder mooi. Zo zeg ik het hoor. Zo kan het. We zijn meer dan we denken te zijn want eigenlijk weten we het al. Ik zou zeggen: ga ervoor! Dit is een boek dat geeft. Puur intuïtief. Je kunt het echt ontvangen. Voor maar 20 euro en als je nog meer eruit wil halen kan het ook met een handgeschreven reading in het boek. De eerste pagina’s zijn daarvoor. Dat kost 80 euro. Recensies mogen! Verzoeken mogen via mail.

Er is ook een cursus beschikbaar!

 

Cursus: Geef je leven kleur!

Het is misschien lastig voorstellen, maar kleuren zijn zelfstandige krachten en geven vibraties af. Deze trillingen neem je waar met je ogen én je huid. Kleuren beïnvloeden als gevolg daarvan niet alleen je stemming, maar ook je bloeddruk, ademhaling en zelfs je lichaamstemperatuur. De energetische kracht van kleuren is veel meer dan je denkt. Dit is al jaren geleden wetenschappelijk aangetoond.

 

Ontdek hoe kleuren van de natuur je kunnen helpen


Tijden deze training gaan werken met kleuranalyses in combinatie met je chakra systeem om meer verdieping te bereiken. Chakra’s zijn met kleur. Het zijn centra van energie in het menselijk lichaam. Er zijn zeven basischakra’s en deze hebben elk hun eigen kleur. Chakra’s spelen een belangrijke rol bij het welzijn van je lichaam en geest. Elk chakra heeft een invloed op bepaalde lichaamsfuncties en emoties. Je ontvangt een reading hierbij dat je helpt om in je kracht te komen. Met behulp van kleuren analyses en je chakra’s gaan we onderzoeken wat op dit moment in jouw leven de aandacht nodig heeft. Dit kan met behulp van tekeningen. Tekeningen die je echt brengen naar je kern.

Laagdrempelig maar leuk en je hebt er echt iets aan. Een spirituele dag op een mooie locatie. Voor deze training mag je contact met me opnemen. Ik zal je dan verdere informatie toesturen.  Vergeet niet je naam en adresgegevens door te geven! Deze training wordt meerdere malen per jaar ingepland op basis van aanmeldingen.

 

Innerlijke kracht

Mogen de kleuren je inspireren
en de gedichten je vervoeren
De energiecentra van je chakra
helen en je ten diepste raken
Zodat je de werkelijke kracht
van je innerlijke zelf mag ervaren