Niets is mooier dan het ontdekken van je ware zelf

Kom dichterbij je bewuste zijn

Ontdek je talenten, je passie!

Therapie

Vroeg of laat komen we allemaal problemen of uitdagingen tegen in het leven. In de vorm van angsten, depressies, onverwerkte trauma’s waar we last van blijven houden of bijvoorbeeld blokkades die onze dagelijkse functioneren in de weg zitten. Sommige (psychologische) klachten kunnen we niet zelf of met behulp van onze omgeving veranderen en hebben we daarbij hulp nodig. Als psychodynamisch therapeut kan ik je daarbij helpen.

Coaching

Ik ben er ook voor iedereen die zich persoonlijk- en/of spiritueel wil ontwikkelen. Wil jij meer uit jezelf halen? Dichter bij jezelf, je talenten en passies komen? Wil je beter gebruik maken van je intuïtie en gevoel? Of je ontwikkeling naar een hoger level op je werk laten begeleiden? Met een op jouw behoeften afgestemde coachingstraject kunnen we het gewenste resultaat behalen.

Organisaties

Daarnaast ben ik er voor organisaties en/of groepsprocessen waarbij middels organisatieopstellingen inzicht wordt gegeven in mogelijke wegen naar succesvollere medewerkers en naar een verhoogde doelmatigheid in organisaties. Meer informatie hierover vind je  hier.

 

 

Psychodynamica

Psychodynamica is een therapievorm waarbij de beste technieken uit diverse therapieën worden gecombineerd. Als psychodynamisch therapeut beschik ik over een veelheid van technieken om jou te begeleiden. Je hoeft je dus niet af te vragen of je naar een regressie-, EMDR- of RET therapeut moet gaan, of dat je een familieopstelling of bijvoorbeeld bio-energetisch lichaamswerk wilt doen. Je hoeft je alleen maar op jezelf te concentreren en ik kies de beste techniek om het probleem aan te pakken. Psychodynamische therapie is erop gericht om vrij snel een verbetering aan te brengen. Je kunt dus, afhankelijk van de problematiek, een korte therapie verwachten.

Een andere blik op je ontwikkeling

Je kunt je ontwikkeling niet alleen vanuit een therapeutisch of coachend oogpunt bekijken maar ook vanuit een dieper spiritueel niveau. Door middel van bijvoorbeeld een (chakra)reading, opstellingen met Engelen (denk aan een familieopstelling maar dan met Engelenkaarten) of een healing kan je ook vraagstukken bespreekbaar maken en oplossen.

volledig zijn wie je bent

maak een afspraak

Mijn levensmissie? Bijdragen aan het verhogen van het aardse bewustzijn. Dit doe ik onder andere door mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

4 + 9 =