Niets is mooier dan het ontdekken van je ware zelf

Een andere blik op je ontwikkeling

Je kunt je ontwikkeling niet alleen vanuit een therapeutisch of coachend oogpunt bekijken maar ook vanuit een dieper spiritueel niveau. Wil je hier meer over weten kijk dan op deze pagina

Leertherapie en coaching

Dit is een proces voor de student die meer uit zichzelf wil halen. Ga maar na. Hoe goed ben je? Wat belemmerd je in jouw proces? We gaan je begeleiden in je ontwikkeling naar een goede therapeut of coach. Kom maar langs. Ik ben psychodynamisch therapeut, daar kan je ook meer in vragen. Je spirituele ontwikkeling mag natuurlijk ook. 

Therapie

Vroeg of laat komen we allemaal problemen of uitdagingen tegen in het leven. In de vorm van angsten, depressies, onverwerkte trauma’s waar we last van blijven houden of bijvoorbeeld blokkades die onze dagelijkse functioneren in de weg zitten. Sommige (psychologische) klachten kunnen we niet zelf of met behulp van onze omgeving veranderen en hebben we daarbij hulp nodig. Als psychodynamisch therapeut kan ik je daarbij helpen.

Relatietherapie

Therapie voor relationele problemen met elkaar in relatie tot elkaar. Ik kom direct bij de kern en we gaan daaraan werken. Althans jullie. Dat betekend dat jullie allebei ervoor willen gaan hoor. : ) Het is verhelderend zodat je er wat mee kunt mocht je dat willen. Informeer even. Gezinstherapie is ook mogelijk voor een meerprijs.

Coaching

Ik ben er ook voor iedereen die zich persoonlijk- en/of spiritueel wil ontwikkelen. Wil jij meer uit jezelf halen? Dichter bij jezelf, je talenten en passies komen? Wil je beter gebruik maken van je intuïtie en gevoel? Of je ontwikkeling naar een hoger level op je werk laten begeleiden? Met een op jouw behoeften afgestemde coachingstraject kunnen we het gewenste resultaat behalen.

Individuele, familie- en organisatieopstellingen

Opstellingen zijn bijna magisch, heel mooi en soms zeer intensief om mee te maken. Het heeft wel meer tijd nodig in relatie tot de andere technieken. Het geeft je precies dat wat je op het moment nodig hebt. Het is dynamisch, een woord dat aangeeft dat er een energetisch veld is dat wordt gezien. Daar is een bewustzijn die tevoorschijn komt zodat het kan worden begrepen en herstelt, vaak ontspant zeggen ze dan. Bewustzijn is in dit geval het groter geheel zien waarbij jij een spil in bent. Je hebt een vraag of een probleem dat helder wordt en bij bewustzijn veranderd deze ten goede, het heelt als het ware. Bij mij komt er dan nog een dimensie bij. Het is het hiernamaals dat meehelpt. Zij zeggen mij veel wanneer ik het begeleid. We kunnen in groepen veel. Het is zo bijzonder. Ik vind het een geschenk. Ik doe ook opstellingen voor een persoon. Dan zijn er persoonlijke vraagstukken die men wil onderzoeken. Vaak heb je dan ook echt iets wat je kunt bereiken. Zo mooi! Het holistische hiervan is dat je veel krijgt van het hiernamaals. Eigenlijk precies dat wat jij op dat moment nodig hebt of aankan. Voor families heb ik dus eigenlijk hetzelfde. Daar is de dynamiek ook erg bijzonder. Het houdt veel meer in dan je denkt. Kan je dat? Heel interessant hoor.