Het is kunst vanuit het hart

Laat je inspireren en raken!

 

Geïnspireerde kunst

Ik hou van schilderen! Ik kan weten wat er is door me te verbinden met de energie van bijna alles. Dieren, mensen, visuele mooiigheden, noem maar op. Het is geïnspireerd getekend, geschilderd en ook voornamelijk digitale kunst.

Het is getekend en geschilderd maar dan op de computer. Met mijn achtergrond heb ik dat heel goed. Ik zie veel en met de leeftijd die ik heb weet ik ook veel. : ) Kunst is ook laten zien wie je bent. Het uiten van je innerlijk maar ook van dat wat er is. Wat zie jij erin? Dat vraag ik me wel eens af.

 

Bijzonderheden?

De schilderijen zijn in kleine oplagen beschikbaar, vaak van maximaal 10 stuks. Sommige bijzondere zelfs maar 5. Je mag er snel bij zijn. Het is kunst dat vanuit het hart is geschilderd en is ingegeven en daarom geeft het je. De formaten die bij het schilderij staan zijn beschikbaar maar in principe zijn verschillende formaten te bestellen. Je mag me mailen: Info@Bewust-Zeyn.nl. Wil je meer zien dan hieronder? Kijk dan op ArtShopZeey.com. Prijzen kunnen verschillen door andere materialen. Vraag maar. 

 

 

https://bewust-zeyn.nl/

Weten

Wie weet ziet ook.
Hoe grappig is deze? Echt een olifant dat je hart raakt. Hij is van jou wanneer jij hem ziet. Langzame werking op je energie. Deze geeft. Getekend en afgedrukt op canvas met een matte afwerking en een prachtige eikenhouten lijst. Het witte complementeert. Je koopt er één van vijf! Een bijzondere. Deze is op het moment beschikbaar in twee formaten: 33×45,5 of 90x70cm, respectievelijk 600,- of 1000,- euro . Wees er snel bij!

https://bewust-zeyn.nl/

Zacht

Hoe zacht? Zo mooi om te zien. Een lichte pastel schildering.
Bomen zijn bijzonder, ik heb er veel mee. Kijk maar mijn chakra tekeningen. Die zijn wel surrealistisch. Ik hou ervan. Deze is nog niet afgedrukt hoor maar kan. Het is beschikbaar hoor maar per formaat een andere prijs. Informeer!

https://bewust-zeyn.nl/

Het is de ziel die kan zien

Het stuk is opgebouwd uit vele lagen voornamelijk vierkante penceelstreken. Het is de kracht van zien! Het raakt. Je koopt er één van 10! Verschillende formaten mogelijk. Een mooie afdruk direct op geborsteld goud aluminium. Matte en stoere uitstraling met een elzenhouten bruine lijst. Formaat 40,8×57,4cm. Mooi formaat hoor. Je ziet direct de prachtige zachte goudbruine kleur. Het geborstelde maakt het stoer. De prijs is 200 euro. Kan heel goed. Dit hoort erbij;

Het is de ziel die kan zien

Wie ziet wat ze is?
Wie ziet waarom?
Wie is geraakt?
En wie raak je?
Waarom ben je zo?
Alleen omdat jij het bent
Zo is het
Wees wie je bent.

https://bewust-zeyn.nl/

Musje in het water

Wie houdt er niet van? Een glimlach op je gezicht. Getekend en geschilderd op een zomerse dag. De zomer in je bol had ik het moeten noemen. : ) Het is goed hoor. Prachtige energie. Ik heb beschikbaar een art print afdruk met lijst. Prachtig om te zien! Formaat 32x42cm voor een prima prijs van 125,- euro. Deze is heel goedkoop!

https://bewust-zeyn.nl/

Sparkling koffie

Simpel maar mooie kleuren. Mooist wanneer afgedrukt op plexiglas waardoor een extra glans heeft. Informeer!

https://bewust-zeyn.nl/

Beauty

Deze moest geschilderd! Een beauty. Het is kleurrijk en imposant. Gewoon omdat het zo doet. Maar de beauty is de beauty niet wanneer het niet zo is. Het zegt “Ik ben wie ik ben!” Mooi of niet? Geschilderd met verschillende technieken, zonder argwaan maar wel art. : ) Je koopt er één van tien! Met echtheidscertificaat. Dit geld voor alle schilderijen overigens. : ) Beschikbaar op het moment in de volgende formaat 70x100cm voor 600,- euro. Afgedrukt op Canvas met een prachtige donkere eikenhouten lijst. Genieten hoor.

https://bewust-zeyn.nl/

Het is de kracht van het hart dat kan zien wat er is

Meer info op aanvraag.

https://bewust-zeyn.nl/

Bau mijn lieve teckel

Het geeft je warmte door de bruinschakeringen. Bau is een teckel die liefde geeft. Ook aan de muur hoor. : ) Het is afgedrukt op canvas met een matte afwerking en een prachtige elzenhouten lijst. Wederom; het is er één van tien. Uniek een echte Zeynep : D. Formaat 47×34,5cm voor 400,- euro. Je mag me altijd mailen. Het is gegund hoor.