Wat is er nog meer in het leven? Meer weten?

Ik ben een medium die invoelt op jouw vraag. Ik kan je dan een geschreven bericht sturen waarin ik je vertel wat er op dat moment de aandacht nodig heeft in jouw ontwikkeling. Je krijgt dus iets wat jou helpt om verder te komen met jouw dilemma of vraag. Het gaat over diepere vraagstukken niet over de dagelijkse problemen zoals bijvoorbeeld hoe ga ik om met mijn collega. Dat is meer een coachingsvraagstuk.

Wanneer je mail binnen is ga ik me afstemmen en begin met invoelen van wat er is. Ik zie hoe het is zoals het is, wat er aan de hand is en ook hoe het mag zijn. Ik voel dan wat er aan de hand is. Bijvoorbeeld waar de blokkades zitten. Ook voel ik emoties. Door wat ik zie weet ik ook wat het is. Daarnaast kan ik contact hebben met overleden dierbaren die mij ook veel kunnen doorgeven. Aan de hand van al deze informatie schrijf ik op wat ik heb doorgekregen. Dit krijg je altijd gemaild.
Er zijn verschillende manieren waarop ik jouw vraag kan behandelen. Dit kan een geschreven bericht zijn, een energetisch tekening, een consult of een healing. Indien nodig maken we een vervolgafspraak.

Ik vind het prachtig om mensen te zien zoals ze zijn. Niets is mooier dan te zijn. Ik zie wat er is maar ook hoe het kan zijn. Ik ben blij wanneer ik zie dat je weer verder kan. Dan ben ik dankbaar dat ik degene ben die dat mag doen.

 

Groepsconsult

Regelmatig organiseer ik een groepsconsult waarbij je een healing ontvangt. Daarnaast ontvang je voor onze samenkomst ook een intuïtieve tekening met jouw reading. Tijdens de bijeenkomt gaan we dan verder met wat er gezien en geheeld mag worden. Heb je interesse stuur mij dan even een berichtje. Je kunt ook meteen je vraag mailen zodat ik direct voor je aan de slag kan gaan.

Het leuke van groepen is dat je samen kunt delen en elkaar kunt steunen. Vaak ontstaat er een groepsthema waardoor je van elkaar ook kunt leren. Het is elke keer weer prachtig om te zien hoe de groep zich ontvouwt en hoe elke deelnemer in zijn of haar kracht komt.

 

 Verandering zit in datgene wat jou het meest raakt. Het is ook hoe je ermee omgaat; je kunt vasthouden aan iets dat niet meer werkt of besluiten het los te laten.