Ik heb vele jaren doorgebracht in het bedrijfsleven. Het belangrijkste wat ik daarvan heb opgestoken is persoonlijk leiderschap. Je kunt weten wie je bent wanneer je bij problemen of blokkades je verantwoordelijkheid pakt om daar iets mee te doen.
 
Ik heb veel hierin onderzocht omdat het me intrigeerde. Menselijke processen is een passie van mij. Je kunt dus veel doen hierin.
 
Ik heb natuurlijk ook de nodige uitdagingen gehad in mijn leven. Daar heb ik veel van geleerd. Zo heb ik bijvoorbeeld met mijn NLP opleiding aan mijn belemmerende overtuigingen en zelfbeeld gewerkt, met de training helende- en fysieke reis van Brandon Bays trauma’s in mijn cel geheugen/lichaam opgeschoond en met behulp van verschillende familieopstellingen de belemmeringen uit mijn familielijn aangepakt. Het kan allemaal. Zo hebben we allemaal een persoonlijke reis of doel in het leven.
 
Van nature zijn heeft ieder mens iets goeds in zich, daar geloof ik in. Ik ben dus iemand die weet, hoort, voelt en ziet de dingen die op dat moment van belang zijn voor de ander maar ook voor mijzelf. Ik kan contact maken met de energie dat er is en met mensen die over zijn gegaan.
Ik kan enorm genieten van het leven maar weet ook dat het leven zwaar kan zijn. Het gaat er om hoe je hiermee omgaat, wat het je te vertellen heeft en welke lessen je hieruit kunt halen.
 
 
Maar weten wat er daadwerkelijk speelt zorgt ook voor je heling en zeker ook voor je groei. Ik geloof dat we op aarde zijn om te leren. Als ziel kom je niet zomaar hierheen. Er is vaak een zielenopdracht of een stuk dat geheeld mag worden uit een ander leven. Hoe mooi is het wanneer je dat bewust kunt doen? Dan weet je tenminste wat er echt is.
 
Ook geloof ik dat de aarde zich ontwikkeld naar een hoger trillingsniveau. Dat is bijzonder omdat dat ook te maken heeft met wie we zijn. Wij zijn hier niet zomaar. Wij zijn hier om ons hoogste potentieel te leven. Onze hoogste potentieel is te bereiken door naar onze essentie terug te gaan want daar vinden we de liefde. Wanneer je de liefde in jezelf hebt gevonden kan je pas goed liefdevol zijn voor de ander, de natuur en onze dieren. Want zonder kunnen we niet leven.

De reis van de ziel

 

Verwar gevoel niet met emoties,
want die zijn veroorzaakt door het hoofd.

Omdat emotie maar zeven minuten duurt,
is het niet nodig om daar langer mee bezig te zijn.

Je mag bewust worden van de lessen die je emotie je brengt,
zodat je het kunt begrijpen, hoe moeilijk dat ook is.

Zo kom je bij je gevoel,
die je ware zelf onthult.

Gevoel is de stem van je mooie ziel,
ontdaan van alle ruis.

De ziel geeft richting,
omdat zij het is die weet.

Liefs. Zeynep

 

Het doel van je emoties is het verwerken van je leven en het leren ontdekken van je ware zelf. Je ware zelf drukt zich uit met behulp van je gevoelens en geeft richting.