Niets is mooier dan het ontdekken van je ware zelf

Kom dichterbij je bewuste zijn

Ontdek je talenten, je passie!

Zeynep Gulec-Bekkers (1972)

Als afgestudeerd bedrijfskundig informaticus heb ik vele jaren doorgebracht in het bedrijfsleven. Bedrijfsprocessen trokken mij in het bijzonder aan, verbeteringen aanbrengen in een niet werkend proces was waar ik me vaak mee bezig hield. Al gauw kwam ik in aanraking met menselijke processen. Wanneer je een bedrijfsproces verandert, verander je ook het werk van mensen die gebruik maken van dit proces. De ene collega kon daar beter mee omgaan dan de andere. Dit intrigeerde mij. Hoe kwam het dat sommige collega’s er zo veel moeite mee hadden? Ik ging op onderzoek uit en met de jaren leerde ik ook veel van menselijke processen.
Naast mijn werk had ik ook de nodige uitdagingen in mijn persoonlijke leven. Ik heb veel geleerd door het aanpakken van de problemen in mijn leven. Ik heb vele boeken gelezen en diverse opleidingen afgerond. Puur uit interesse, een passie bijna. Zo heb ik bijvoorbeeld met mijn NLP opleiding aan mijn belemmerende overtuigingen en zelfbeeld gewerkt, met de training helende- en fysieke reis van Brandon Bays trauma’s in mijn cel geheugen/lichaam opgeschoond en met behulp van verschillende familieopstellingen de belemmeringen uit mijn familielijn aangepakt.

Momenteel volg ik de opleiding psychodynamisch therapeut. Deze opleiding geeft verschillende handvatten en technieken om allerlei probleemsituaties aan te gaan en op te lossen. Daarnaast heb ik ook gewerkt aan mijn intuïtieve ontwikkeling. Als medium kan ik contact maken met overleden dierbaren en boodschappen ontvangen en doorgeven.

Mijn ervaring is dat hoe meer belemmerende lagen er " verdwijnen" of "oplossen",  hoe dichter je bij jezelf komt, jouw unieke talenten ontdekt en daarnaar gaat leven.

Mijn levensmissie?

Bijdragen aan het verhogen van het aardse bewustzijn. Dit doe ik onder andere door mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

 

GEVOEL EN EMOTIE

Gevoel, niet te verwarren met emoties

die zijn veroorzaakt door het leven en het hoofd.

Nodig om geuit te worden,

te leren en bewust worden van je levenslessen.

Zodat je uiteindelijk

bij je gevoel kunt komen dat vaak verscholen zit.

Achter je emoties,

Diep in jezelf wachtend om ontdekt te worden.

Om te voelen en beleven van je innerlijke ware zelf.

Gevoel is de stem van je mooie ziel ontdaan van alle ruis.

 

Zeynep

Het doel van je emoties is het verwerken van je leven en het leren ontdekken van je ware zelf. Je ware zelf drukt zich uit met behulp van je gevoelens en geeft richting.

volledig zijn wie je bent

maak een afspraak

Mijn levensmissie? Bijdragen aan het verhogen van het aardse bewustzijn. Dit doe ik onder andere door mensen te begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling.

8 + 8 =